Hauraton Bulgaria EOOD
Blvd. Evlogie Georgiev 105
1504 Sofia / BG-България
+359 2 9440761
info@hauraton.bg

HAURATON История 1980 - 2003

1980 - Нестандартни решения за отводняване

Революционно отводняване за покриви

С въвеждането на бранда DACHFIX, HAURATON на практика предлага нови възможности при отводняването на плоски покриви и тераси. Разработването на продуктовата линия е толкова революционно, че се налага промяна в строителното законодателство "Указания за плоски покриви". Категорията  Sport на HAURATON също е създадена през 80-те. Спортните площадки са надеждно отводнени с улеи, които отговарят на изискванията за строителство на международни спортни терени и писти. 


Историята на HAURATON в снимки

HAURATON 1980zoom
 

1990 - Нови възможности в Европа

RECYFIX стартира в Европа

В началото на 90-те компанията HAURATON  вече е започнала с изграждането на партньорска мрежа в новите райони на Германия и изнася продукция към много страни в Централна и Източна Европа.  Водеща роля има появата на новия бранд RECYFIX. Продуктите се произвеждат от 100 % рециклирана пластмаса, лесни са за транспортиране и монтаж и са изключително здрави. Със своите продукти от гамата RECYFIX, HAURATON се налага като лидер в производството на отводнителни канали направени от  PE-PP в цяла Европа.


HAURATON 1990zoom
 

2003 - Нов продукт завладява нови пазари

Попивността - темата на хилядолетието

Претоварените канализационни мрежи, все повечето и по-чести наводнения, принуждават специалистите да търсят нови решения за отвеждане на дъждовната вода. От началото на новото хилядолетие, HAURATON инвестира все повече и повече средства в областта, свързана с повишаване попивността на отводнителните елементи. Попивните блокчета DRAINFIX  имат голям капацитет на вместимост, като същевременно не изискват голямо пространство. Филтрационните повърхности остават използваеми, дори и при натоварвания  от автомобили и камиони.

HAURATON 2003zoom
 
 
 
 
 

Hauraton Bulgaria EOOD
Blvd. Evlogie Georgiev 105
1504 Sofia / BG-България
+359 2 9440761
info@hauraton.bg

 

Imprint        Privacy policy