Hauraton Bulgaria EOOD
Blvd. Evlogie Georgiev 105
1504 Sofia / BG-България
+359 2 9440761
info@hauraton.bg

HAURATON История 2006 - 2009

2006 - 50 години HAURATON

Бъдещето създава света

Марката HAURATON съществува на пазара вече повече от 50 години – с нетърпение очакваме и следващите 50 години. С нова концепция за развитие на бранда и международно - ориентирано продуктово портфолио, ние напълно покриваме изискванията на все по-глобализиращия се пазар. Стабилният растеж винаги ще бъде по-важен за нас, отколкото бързата печалба.  Ето защо, ние запазихме нашето местоположение в Германия, като се разширихме с нова локация, която се намира само на 5 км от Ращат, в Йотигхайм. 


Историята на HAURATON в снимки

HAURATON 2006zoom
 

2008 – Изграждане на нов логистичен център

Данните за износ растат непрекъснато, увеличаващ се оборот и в Германия

Ние увеличихме нашия капацитет, инвестирайки в изграждането на нов логистичен център и нова производствена база. По този начин, ние отговарихме адекватно на напрекъснато увеличаващите се запитвания. От много години ръстът в оборота при експорта измерен процентно е двуцифрен, но също и в Германия можем да отбележим значително увеличение, особено през 2007.  “Като средна семейна компания ние сме изключително добре позиционирани. Локацията в Германия е от изключително значение за нас.Ето защо ние инвестирахме не само в логистика, но и в местно производство” казва  Изпълнителния директор на  HAURATON Маркус Ройтер.


HAURATON in Ötigheimzoom
 

2009 – HAURATON на стартовата писта на Формула 1

Най-голямата поръчка в историята на компанията: отводняване на новата писта "Яс Марина" в Абу Даби

Става въпрос за повече от 20 км отводнителни улеи, което я прави най-голямата поръчка в историята на  HAURATON. Новата улейна система RECYFIX HICAP Type G беше специално създадена и произведена за новата конструкция на пистата Яс Марина в Абу Даби. Отводнителната система е повече от иновативна, няма да сгрешим, ако кажем революционна.Това е първата система, състояща се от PE-PP улейно тяло и оребрена решетка, направена от високоустойчив сферографитен чугун, гарантиращ постоянна устойчивост при максимално натоварване.Този проект наложи нови стандарти по отношение на логистиката и обслужването: навременната доставка на продуктите и  Know-How трансфер за монтиране преминаха повече от 5,000 км с такава скорост, че първата обиколка на пистата, планирана за 1 ноември 2009, да може да се състои навреме.

HAURATON in Abu Dhabizoom
 
 
 
 

Hauraton Bulgaria EOOD
Blvd. Evlogie Georgiev 105
1504 Sofia / BG-България
+359 2 9440761
info@hauraton.bg

 

Imprint        Privacy policy