Hauraton Bulgaria EOOD
Blvd. Evlogie Georgiev 105
1504 Sofia / BG-България
+359 2 9440761
info@hauraton.bg

HAURATON История от 2010 досега

2010 - Изобретяването на шлицовата решетка FIBRETEC - HAURATON печели награда за дизайн Focus Open

Изобретенията са наша страст

Наши клиенти ни питаха многократно за мощна и устойчива на корозия цялостна система за повърхностно отводняване. Съвместно с нашите специализирани отдели, индустриални дизайнери и технически екипи, разработихме нов материал и създадохме уникален и високо-функционален продукт. Оребрената решетка FIBRETEC  спечели сребърен медал на междунаридното състезание по дизайн Focus Open 2010.


Историята на HAURATON в снимки

Designpreis Focus Open für FIBRETEC Stegrostzoom
 

2010 - HAURATON проучвания! Задълбочени тестове за отвеждане на дъждовната вода

Резултати от продължителното прочуване за отвеждане на дъждовната вода

HAURATON анализира внимателно състоянието на средствата за филтрация, които функицонират повече от две години.  Резултатите от проучването на тема отвеждане на замърсената дъждовна вода бяха представени за първи път по време на семинари, на територията на цяла Германия.Постигнатите по време на тестовете резулати, бяха оценени  съвместно от учени и независими специалисти. Това направи възможно дизайна на улейната система за отвеждане на дъждовната вода  DRAINFIX CLEAN, да се проектира по възможно най-добрия начин.


DRAINFIX CLEAN Versuchsanlage in Augsburgzoom
 

2011 – бе открит филиал в Бразилия

Първо представителство в Южна Америка

След продължително разширяване на позициите си на Европейския пазар през последните няколко години, през 2011 HAURATON отвори своето първо търговско представителсво в Южна Америка.

HAURATON in Brasilienzoom
 

2011 - Рекорден оборот

Ръст на всички продуктови групи

През 2011 беше задминат рекордния оборот от 2008. С резултат от 84 млн. евро. HAURATON постигна оборот, който историята на компанията не познава. Този ръст бе постигнат във всички продуктови групи и пазари. Увеличението на германския пазар, както и ръста в експорта, имат голям принос за този пиков резултат.

 
 
 
 

Hauraton Bulgaria EOOD
Blvd. Evlogie Georgiev 105
1504 Sofia / BG-България
+359 2 9440761
info@hauraton.bg

 

Imprint        Privacy policy